Användare får e-postaviseringar när lagkamrater registrerat pass - Löst

Postat av SeaSportal communications den 3. Nov 2021

Tidigare under veckan skrev vi om att några deltagare fått aviseringar när en lagkamrat registrerat ett träningspass. Nu har vi fått hjälp med att identifiera orsaken.

Det beror på att en ny funktion, gällande aviseringar vid inaktivitet i mer än 40 dagar, tagits i bruk. Den inaktiva deltagaren får då ett e-postmeddelande med en uppmaning om att hjälpa laget i poängsamlandet. Aviseringen ska nu vara översatt till svenska och kan stängas av. Det kan antingen göras via avprenumerera-länken i e-postmeddelandet eller via aviseringsinställningarna under Din sida --> Val --> Redigera profil --> Mitt konto --> Ändra konto.

Har du frågor eller synpunkter på funktionen eller gällande SeaSportal i allmänhet, skriv gärna till oss via kontaktformuläret, som du hittar under FAQ.

Varma hälsningar,

SeaSportal-gänget
2 Kommentarer

Kommentarer

 • Glenn Hjelle

  Hej Vi hoppas att vi får rätsida på detta inom kort då det är viktigt.

  03 november 2021
 • Linda Svenson

  Bra! Sjukt irriterande att bli påmind om att man inte tränar och dessutom få det "tryckt i ansiktet" att ens kollegor har gjort det. Vi som är lite sämre på just det vet det mycket väl ändå...

  02 november 2021
 • SeaSportal communications

  Tack för tipset Linda! Troligen hänger det ihop med en nyligen driftsatt funktion för e-postavisering vid inaktivitet, som du skriver. Vi väntar återkoppling från leverantören.

  02 november 2021
 • Linda Svenson

  Hittade igår efter mycket letande ett ställe där jag kunde klicka ur rutan att jag skulle få ett mejl varje gång någon på mitt fartyg gjorde ett pass. I parantes stod det att mejlen endast skulle komma om du varit inaktiv länge. Eftersom jag varit just det och mina kollegor inte fick mejlen hoppas jag nu att de ska sluta komma.

  02 november 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.