Registrera dina träningspass i tid!

Postat av SeaSportal den 18. Des 2020

Våra Sjöfolksmotionärer har nu lagt in slutspurten för motionsåret 2020 och det gäller att registrera alla träningspass i tid för att de ska räknas.

Som några av er redan läst i Sjöfolksidrott så kommer vi att sammanställa listorna från årets aktiviteter den 4/1 2021. Det finns därför bara möjlighet till 3 dagars efterregistrering av era aktiviteter som skedde under 2020 så deadline för registrering blir 3/1 2021. Ni som loggar automatiskt med klockor och appar behöver såklart inte oroa er för detta.

En minut efter tolvslaget 2021 så kommer de nya tävlingarna att startas upp automatiskt och så är vi igång igen! Alla medaljer du inte fick i år får du alltså satsa på att ta det kommande året, men om du verkligen vill så hinner du, på med dubbdäcken och långkalsongerna och utmana kollegorna på en decemberrunda.

Ni som inte har möjlighet att ta er iland för att träna, gör som killen på bilden och utmana kollegorna ombord eller på kontoret att göra 100 armhävningar om dagen fram till nyårsafton! Sprid gärna ut dem på hela dagen så att du inte går in i väggen precis innan du ska sova. Om du dessutom gör dem långsamt kan de registreras som 10-minuters annan styrketräning så att du får poäng i tävlingen Multi 2020.

God jul från oss på Sjömansservice och lycka till med armhävningarna!


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.