Medalj-rushen 2020!

Postat av SeaSportal den 3. Des 2020

Har du som deltar i några av våra individuella tävlingar koll på medaljnivåerna?

Genom att klicka på fliken Märken i din profil får du en bra överblick på vilka medaljer du har klarat av under året och var gränsen ligger för att komma upp till nästa nivå.

Här kan du även ladda ned dina diplom som du kan skriva ut och sätta upp på passande ställe ombord.Exempel: Om du har lyckats få en bronsmedalj (Beginner) i någon gren och vill veta hur långt eller hur många pass du måste klara av för att nå den nya nivån så jämför du bara medaljkravet under fliken Märken med din prestation hittills i den grenen under fliken Resultat.När du ska få fram dina resultat i de individuella grenarna behöver du först välja vilken gren du vill titta på och sedan vilken enhet som ska mätas. Medaljkraven för grenarna Running, Biking och Swimming mäts i kilometer medan grenen Multi mäts i antal utförda Aktiviteter. 

Så för exemplet på bilden behöver du alltså läsa ut din totala prestation i tävlingen Running i resultatlistans Kilometerkolumn som kommer fram efter att du tryckt på knappen Uppdatera.


Vi på Sjömansservice hoppas att du lyckas knipa den där sista medaljen nu under decembermånaden. Hör av dig till oss om du funderar på något kring märken, resultat, tävlingar eller vad det nu kan vara genom att kontakta oss på den här knappen FAQ.

Träningsbilder tar vi gladeligen emot på seasportal@sjofartsverket.se

Lycka till med träningen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.