Sommartävlingens prisutdelning är i full gång!

Postat av SeaSportal den 8. Okt 2020

Nu är det full fart med att få ut alla era priser från Sommartävlingen.

När vi har möjlighet försöker vi såklart träffa er ombord och säga bra jobbat men annars kommer paketet hem till brevlådan.

Här ser ni när vi klev ombord på Ternholm som plockade första platsen i poängtävlingen. Vi tycker att det är fantastiskt bra jobbat att ha 12 aktiva sjöfolksmotionärer ombord!

Filip Lancing, Sebastien Gustafsson, Kent Möller, Nils Möller.

Fotograf: Mike Tengelin

Kent Möller, Filip Lancing , Sebastien Gustafsson , Nils Möller.

Fotograf: Mike Tengelin


Besättningen på Svitzer Skuld är också starka poängplockare och de fick sina priser när de besökte Sjömansklubben Johannisborg i Norrköping för lite bordtennis och bastu.

Robert Sörling, Fredrik Hultgren, Björn Samuelsson

Fotograf: Sjömansservice
Prisutdelningen för Sommartävlingen 2020!

Postat av SeaSportal den 15. Sep 2020

Press here for english version.

Efter den strålande tränings- och rekryteringsinsatsen under sommaren så har vi nu en hel del priser att skicka ut. Håll koll i din inkorg, för om du är en av vinnarna så kommer det några frågor från oss angående ditt prisutskick.

Poängpris

Följande fartyg premieras med ett fartygspris samt individuella priser till alla deltagare.

1. Ternholm (11 sjöfolksmotionärer)

2. Solsund (6 sjöfolksmotionärer)

3. Svitzer Skuld (5 sjöfolksmotionärer)


Rekryteringspris

Följande fartyg premieras med ett fartygspris samt individuella priser för alla aktiva* i laget.

1. Oberon (från 6 till 9 aktiva deltagare under perioden för sommartävlingen)

2. Ramona (från 9 till 12 aktiva deltagare under perioden för sommartävlingen)


Extra pris flest deltagare
1. Evinco (flest aktiva hittills under året, 16 sjöfolksmotionärer!)


Deltagarpris

Utöver ovan nämnda vinnare, lottar vi ut 30 sjöfolksmotionärer som klarat av sommartävlingens delmål! 

Ni blir kontaktade på mejl.

 

Nu är det dags att gå in i höstens träningsrutiner och se till att fortsätta trycka in poäng i fartygstävlingen Sports League! Men glöm inte att kolla in din träningsdagbok för att se om du kommer att klara av dina individuella medaljmål. Fortsätt gärna att skicka dina träningsbilder till oss på seasportal@sjofartsverket.se

 

 

* Med ”aktiv” avser vi att deltagaren registrerat aktiviteter som genererat minst 15 poäng under perioden 2020-07-01 - 2020-08-31.
Sommartävlingen avslutas med fantastiska resultat!

Postat av SeaSportal den 31. Aug 2020

Press here for English version

Idag är det den 31 augusti – dagen då sommartävlingen 2020 avslutas. Starkt jobbat alla ni som hakat på!

Under dessa två månader har vi tillsammans genomfört över 5000 träningspass och färdats över 40.000 kilometer till fots, på cykeln, eller i havet. Dessutom har vi fått fler sjöfolksmotionärer till portalen, någonting som vi tycker är jätteroligt.

För att alla ska ha en chans att registrera sina resultat, tillåter vi fem dagars efterregistrering.

I början av vecka 37 sammanställer vi resultatet, korar vinnarna och lottar också ett ut antal individuella priser bland de motionärer som kvalificerat sig.

Vinnarna kontaktas genom SeaSportal.

På återseende!

Husse har en klocka som automatiskt registrerar varenda runda på hojen till SeaSportal. Tyvärr får hunden Zune inga poäng för att följa med men han är oftast rätt nöjd ändå. 

Maila dina träningsbilder till seasportal@sjofartsverket.se2 Kommentarer

Uppdatering Sommartävlingen 2020

Postat av SeaSportal den 4. Aug 2020

Redan halvvägs in i sommartävlingen kan vi se fina resultat! 

Press here for English version

Vet du inte vad sommartävlingen går ut på ännu så tryck här!

Det finns redan några fartyg där alla registrerade sjömän lyckats sommarträna sig upp till 15 poäng, bra jobbat! Skicka gärna en bild till oss som visar hur ni håller igång ombord till Seasportal@sjofartsverket.se

Fartyget som leder medlemsrekryteringen än så länge är Ramona med hela tre nya lagmedlemmar! Hon följs av Oberon på en andra plats med två nya medlemmar och ett dussintals fartyg på delad tredjeplats med varsin ny medlem. 

Tryck på ditt fartyg i Topplistan och kontrollera så att du har kommit över 15 poäng. 

Kolla även vilka som behöver motiveras för att komma igång :)


Så här såg det ut på Ramona för några år sedan när 2:a priset i Sjöpokalen delades ut. 

Idag har Ramona 12 besättningsmedlemmar i SeaSportal varav sex stycken är aktiva i Sommartävlingen 2020.

Lycka till!
Sommartävlingen 2020

Postat av SeaSportal den 1. Jul 2020

Nu startar SeaSportal's Sommartävling 2020!

Press here for English version

Sommaren är här och det är dags att hålla igång träningsmoralen såväl ombord som under ledigheten.

Sommartävlingen går ut på att du som redan är aktiv i Sports League ska hålla igång träningen genom att registrera minst 15 poäng under perioden 1 juli – 31 augusti. Under samma period gäller det även för er ombord att rekrytera fler besättningsmedlemmar till fartygslaget eller att få igång de som ännu inte kommit igång med registreringen i SeaSportal att registrera minst 15 poäng.

Hur träningen genomförs är upp till dig, det kan vara snabba promenader, simning i havet eller en cykeltur på semestern. Alla träningspass som ingår i tävlingen Sports League ingår även i Sommartävlingen. 

5 dagar efter att tävlingsperioden är avslutad så stänger efterregistreringen och antalet lagmedlemmar som gjort minst 15 poäng innan sommartävlingen kommer att jämföras mot det antalet som gjort minst 15 poäng efter sommartävlingens slut.

En poäng är precis som i Sports League inte detsamma som en aktivitet. En aktivitet kan generera fler poäng beroende på vad och hur länge du tränar och du kan som vanligt få max tre poäng om dagen. Dina poäng kollar du enkelt genom att sortera resultaten efter Sommartävlingen 2020 under fliken ”din sida”.

Hur vinner jag?

1. Träna och registrera aktiviteter som genererar minst 15 poäng i Sommartävlingen och se till så att dina aktiva lagmedlemmar gör det samma. Alla fartygslag som klarar detta är med i vinstlotteriet.

2. Bjud in nya lagmedlemmar och peppa de som har inaktiva användare att komma igång. De fartygslag som har högst procentuell ökning av aktiva medlemmar under tävlingsperioden kommer att premieras men alla deltagande lag kommer att ha chans att vinna priser.

3. Alla poäng som registreras i sommartävlingen kommer självklart även att räknas in i den stora tävlingen Sports League så alltså finns det inga förlorare!

Du kan själv hålla koll på topplistan genom att kolla på startsidan eller trycka in dig på fliken ”Topplistor” och filtrera fram dina lagmedlemmars poäng i Sommartävlingen 2020. Halvvägs in i tävlingen kommer en uppdatering på startsidan om vilka lag som hittills lyckats öka andelen aktiva medlemmar.

Har du frågor och funderingar så hör gärna av dig genom formuläret ”Kontakta oss” under fliken FAQ.

Det går även bra att ladda upp bilder på er sommarträning direkt i profilen eller genom att mejla oss till seasportal@sjofartsverket.se

Njut av sommaren!

/Sjömansservice