Sommartävlingen 2020

Postat av SeaSportal den 1. Jul 2020

Nu startar SeaSportal's Sommartävling 2020!

Press here for English version

Sommaren är här och det är dags att hålla igång träningsmoralen såväl ombord som under ledigheten.

Sommartävlingen går ut på att du som redan är aktiv i Sports League ska hålla igång träningen genom att registrera minst 15 poäng under perioden 1 juli – 31 augusti. Under samma period gäller det även för er ombord att rekrytera fler besättningsmedlemmar till fartygslaget eller att få igång de som ännu inte kommit igång med registreringen i SeaSportal att registrera minst 15 poäng.

Hur träningen genomförs är upp till dig, det kan vara snabba promenader, simning i havet eller en cykeltur på semestern. Alla träningspass som ingår i tävlingen Sports League ingår även i Sommartävlingen. 

5 dagar efter att tävlingsperioden är avslutad så stänger efterregistreringen och antalet lagmedlemmar som gjort minst 15 poäng innan sommartävlingen kommer att jämföras mot det antalet som gjort minst 15 poäng efter sommartävlingens slut.

En poäng är precis som i Sports League inte detsamma som en aktivitet. En aktivitet kan generera fler poäng beroende på vad och hur länge du tränar och du kan som vanligt få max tre poäng om dagen. Dina poäng kollar du enkelt genom att sortera resultaten efter Sommartävlingen 2020 under fliken ”din sida”.

Hur vinner jag?

1. Träna och registrera aktiviteter som genererar minst 15 poäng i Sommartävlingen och se till så att dina aktiva lagmedlemmar gör det samma. Alla fartygslag som klarar detta är med i vinstlotteriet.

2. Bjud in nya lagmedlemmar och peppa de som har inaktiva användare att komma igång. De fartygslag som har högst procentuell ökning av aktiva medlemmar under tävlingsperioden kommer att premieras men alla deltagande lag kommer att ha chans att vinna priser.

3. Alla poäng som registreras i sommartävlingen kommer självklart även att räknas in i den stora tävlingen Sports League så alltså finns det inga förlorare!

Du kan själv hålla koll på topplistan genom att kolla på startsidan eller trycka in dig på fliken ”Topplistor” och filtrera fram dina lagmedlemmars poäng i Sommartävlingen 2020. Halvvägs in i tävlingen kommer en uppdatering på startsidan om vilka lag som hittills lyckats öka andelen aktiva medlemmar.

Har du frågor och funderingar så hör gärna av dig genom formuläret ”Kontakta oss” under fliken FAQ.

Det går även bra att ladda upp bilder på er sommarträning direkt i profilen eller genom att mejla oss till seasportal@sjofartsverket.se

Njut av sommaren!

/Sjömansservice


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.