Vill du vara med i ”Sjöfolksidrott”?

Postat av SeaSportal communications den 21. Sep 2022

Hösten är här och snart drar arbetet med vår årliga tidskrift Sjöfolksidrott igång. I Sjöfolksidrott samlar vi information om våra tävlingar och arrangemang, och försöker också ge några tips på hur man kan komma igång med ett mer motionsrikt liv. Vi försöker också visa goda exempel på sjöfolk som gjort en hälsoresa. Exempel som i bästa fall kan smitta av sig till flera.

Är du en av våra SeaSportal-användare som lyckats göra en förflyttning från en stillasittande vardag till ett aktivt liv? Vad kul! Då är vi väldigt intresserade av att få höra om hur du gått tillväga och vi är övertygade om att läsarna av Sjöfolksidrott känner likadant.

Skriv till seasportal@sjofartsverket.se om du kan tänka dig att bidra till tidningen, genom att vi får intervjua dig och skriva om din hälsoresa.

Tack på förhand!

//SjömansserviceVälkommen till motionsåret 2022

Postat av SeaSportal communications den 24. Feb 2022

Kära motionärer!

I vår årliga tidskrift Sjöfolksidrott har vi i många år mitthäftat en inbjudan till det nya motionsårets tävlingar. Tidningen kommer att skickas och delas ut inom kort. Den här gången följer dock inte inbjudan med tidningen. Istället finns den att läsa, som bläddringsbar PDF, här och på seatime.se.

Varmt välkomna till motionsåret 2022!

Hälsar vi på Sjömansservice

Klicka på bildlänken för att läsa.