Sports League 2024

Pass totalt

5895

Tid totalt

5 651 timmar

Km totalt

32015

Aktiva lag

51

Varmt välkommen till SeaSportal!

SeaSportal är Sjömansservice motionsverktyg för sjöfolk.

Här kan du som jobbar i sjöfartsbranschen föra din träningsdagbok och, tillsammans med dina kollegor, hjälpa ditt lag att tjäna poäng och öka välmåendet ombord.

Sjöanställda på fartyg tävlar i Sports League och kontorsanställda tävlar i Office League.

Det finns även individuella tävlingar för dig som springer, simmar eller cyklar men dessa får du själv anmäla dig till under fliken ”Din sida”.

Vår förhoppning är att SeaSportal ska motivera dig till att investera tid i dig själv och din träning samtidigt som det bidrar positivt till sjöfolks hälsa.

Nytt år - vad behöver du göra?

Du som var med oss under 2023 har nu blivit inbjuden till 2024-års tävlingar.

1. På "Din sida" kan du acceptera de tävlingar du vill delta i.

2. Arbetar du till sjöss ska du vara med i lagtävlingen Sports League, arbetar du på kontoret kan du istället vara med i Office League. Du ska inte vara med i båda.

Det finns möjlighet att skapa rederiinterna tävlingar, där ni t.ex. kan utmana kollegerna på land och följa hur det går för er själva och för lagen. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med att sätta upp en intern tävling.

Nu behöver vi din hjälp att locka in både nya och gamla inaktiva användare igen så att vi får fler aktiva lag som kan tävla och inspirera till fysisk aktivitet ombord!

Frågor och synpunkter

Under FAQ samlar vi de vanligaste frågorna och där finns också ett kontaktformulär, där du kan ställa frågor och lämna synpunkter.

Maila gärna in träningsbilder till oss på seasportal@sjofartsverket.se

Lycka till med träningen!

Topp 10 Deltagare


Biking 2024