Registrera dina träningspass i tid!

Postat av SeaSportal den 18. Des 2020

Våra Sjöfolksmotionärer har nu lagt in slutspurten för motionsåret 2020 och det gäller att registrera alla träningspass i tid för att de ska räknas.

Som några av er redan läst i Sjöfolksidrott så kommer vi att sammanställa listorna från årets aktiviteter den 4/1 2021. Det finns därför bara möjlighet till 3 dagars efterregistrering av era aktiviteter som skedde under 2020 så deadline för registrering blir 3/1 2021. Ni som loggar automatiskt med klockor och appar behöver såklart inte oroa er för detta.

En minut efter tolvslaget 2021 så kommer de nya tävlingarna att startas upp automatiskt och så är vi igång igen! Alla medaljer du inte fick i år får du alltså satsa på att ta det kommande året, men om du verkligen vill så hinner du, på med dubbdäcken och långkalsongerna och utmana kollegorna på en decemberrunda.

Ni som inte har möjlighet att ta er iland för att träna, gör som killen på bilden och utmana kollegorna ombord eller på kontoret att göra 100 armhävningar om dagen fram till nyårsafton! Sprid gärna ut dem på hela dagen så att du inte går in i väggen precis innan du ska sova. Om du dessutom gör dem långsamt kan de registreras som 10-minuters annan styrketräning så att du får poäng i tävlingen Multi 2020.

God jul från oss på Sjömansservice och lycka till med armhävningarna!


2 Kommentarer

Medalj-rushen 2020!

Postat av SeaSportal den 3. Des 2020

Har du som deltar i några av våra individuella tävlingar koll på medaljnivåerna?

Genom att klicka på fliken Märken i din profil får du en bra överblick på vilka medaljer du har klarat av under året och var gränsen ligger för att komma upp till nästa nivå.

Här kan du även ladda ned dina diplom som du kan skriva ut och sätta upp på passande ställe ombord.Exempel: Om du har lyckats få en bronsmedalj (Beginner) i någon gren och vill veta hur långt eller hur många pass du måste klara av för att nå den nya nivån så jämför du bara medaljkravet under fliken Märken med din prestation hittills i den grenen under fliken Resultat.När du ska få fram dina resultat i de individuella grenarna behöver du först välja vilken gren du vill titta på och sedan vilken enhet som ska mätas. Medaljkraven för grenarna Running, Biking och Swimming mäts i kilometer medan grenen Multi mäts i antal utförda Aktiviteter. 

Så för exemplet på bilden behöver du alltså läsa ut din totala prestation i tävlingen Running i resultatlistans Kilometerkolumn som kommer fram efter att du tryckt på knappen Uppdatera.


Vi på Sjömansservice hoppas att du lyckas knipa den där sista medaljen nu under decembermånaden. Hör av dig till oss om du funderar på något kring märken, resultat, tävlingar eller vad det nu kan vara genom att kontakta oss på den här knappen FAQ.

Träningsbilder tar vi gladeligen emot på seasportal@sjofartsverket.se

Lycka till med träningen!